Webinar: financiële strategie voor managers

Webinar: financiële strategie voor managers

ProActive is een tool waarmee op strategisch gebied en op operationeel gebied winst valt te behalen. Waar het voor uitvoerende medewerkers vooral gemak biedt bij dagelijkse taken, zijn het juist deze gegevens, verwerkt in rapportages en analyses, die noodzakelijk zijn voor medewerkers die op strategisch vlak opereren.

Dit laatste komt aan bod tijdens de webinar financiële strategie voor managers – dinsdag 23 mei 2017 van 10:00 tot 10:45 u. In 35 minuten bespreken accountmanagers Bob Schouten en Jim Lapré de drie pijlers waarmee u de financiële strategie de juiste sturing geeft.

Voor wie

De webinar is vooral interessant voor degenen die werkzaam zijn op strategisch niveau, ongeacht de branche waarin u werkzaam bent. Uw titel is hoofd bedrijfsvoering, manager financiën, controller of hoofd administratie. (Als u dezelfde taken uitvoert onder een andere titel, is aanmelden voor de webinar voor u ook zeer verstandig.)

Het doel

Na de webinar heeft u de juiste handvatten om uw strategische visie aan te scherpen. Om vervolgende gefundeerde beslissingen te nemen op basis van langlopende en kortlopende verplichtingen.

Daarnaast kunt u na de webinar deze strategische visie ook vertalen naar operationeel beleid voor de stafafdeling.

Inschrijven

Wilt u de strategie de juiste sturing geven en die strategie vertalen naar operationeel beleid? Meld u dan aan voor de webinar.

Aanmelden
2017-05-19T14:01:18+00:00

Laat een reactie achter