Webinar ‘Digitaal declaraties verwerken’

Is een onkostendeclaratie voor uw organisatie een tijdrovende administratieve taak? Denk aan:
– vrijwilligers die wel mogen declareren maar niet verloond worden
– uitgebreide vereisten op het gebied van reiskosten declaraties
– organisaties die het aantal workflow applicaties willen verminderen

Voor zowel de verwerking van standaard onkostendeclaraties als voor specifieke vraagstukken biedt de module Declareren een schaalbare oplossing die flexibel samenwerkt met salaris- en financiële pakketten. Integratie met de overige ProActive modules zorgt daarnaast voor een totaaloplossing voor het beheren van alle manieren waarop uw medewerker geld uitgeeft.

Op dinsdag 10 maart organiseren wij een gratis webinar ‘Digitaal verwerken van declaraties op het ProActive platform.’ Graag nodigen wij u hiervoor uit! Tijdens deze webinar wordt het verwerken van declaraties onder de loep genomen.

Inschrijven
Inschrijven webinar ‘Digitaal verwerken van declaraties op het ProActive platform’

Hoe werkt de webinar?
Een webinar is een seminar dat u live online volgt vanaf uw eigen werkplek. Het enige wat u nodig heeft is een computer en internetverbinding. U kunt u via deze link aanmelden voor de webinar. Wij adviseren u om ruim van tevoren de connectie te testen d.m.v. de volgende link: webinar connectie testen. Het is mogelijk dat u hiervoor een simpel programma dient te downloaden, deze opent zich automatisch.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze webinar? Neem dan contact met ons op!

Wij hopen u online te verwelkomen op dinsdag 10 maart om 10:00 uur.

2016-12-16T09:42:42+00:00 Evenementen|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter