Webinar ‘de basis voor optimale procurement’

Succes van inkoop begint bij acceptatie door medewerkers die bestellingen plaatsen. Daarom heeft gebruiksvriendelijkheid de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling van onze software gekregen. Iedereen kan ermee werken, dus ook uw medewerkers met weinig tijd voor, of affiniteit met, administratieve taken.

Op dinsdag 18 november van 10:00 tot 11:00 uur organiseert ProActive een gratis webinar ‘Gebruiksvriendelijk bestellen als basis voor een optimaal procurement proces.’ Tijdens deze webinar demonstreren wij hoe medewerkers op verschillende manieren eenvoudig bestellingen kunnen plaatsen. Efficiënt bestellen is namelijk de basis voor een optimaal procurement proces.

Inschrijven
Inschrijven webinar ‘Gebruiksvriendelijk bestellen als basis voor een optimaal procurement proces’

Hoe werkt de webinar?
Een webinar is een seminar dat u live online volgt vanaf uw eigen werkplek. Het enige wat u nodig heeft is een computer en internetverbinding. U kunt u via deze link aanmelden voor de webinar. Wij adviseren u om ruim van tevoren de connectie te testen d.m.v. de volgende link: webinar connectie testen. Het is mogelijk dat u hiervoor een simpel programma dient te downloaden, deze opent zich automatisch.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze webinar? Neem dan contact met ons op!

Wij hopen u online te verwelkomen op dinsdag 18 november om 10:00 uur.

2016-12-16T09:25:13+00:00 Evenementen|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter