W.E.C. LINES verbetert de complexe workflow

Wat hebben een basisschool en een maritieme transportorganisatie gemeen? Ingewikkelde factuurverwerking en een complexe workflow. W.E.C. Lines is de maritieme organisatie in kwestie. Zij waren op zoek naar software waarmee ze de workflow kunnen verbeteren en facturen digitaal kunnen opslaan. Begin juni startten zij met de implementatie van de ProActive module Factuurverwerking.

Via zijn vrouw kwam Norman Arnott, Company Secretary, bij ProActive terecht. Zij werkt bij PRIMO vpr, een basisschool die al langere tijd gebruikmaakt van ProActive Factuurverwerking. Zij adviseerde ProActive aan haar man. Na een aantal demonstraties en een referentiebezoek aan Rivierduinen en Stadsschouwburg Utrecht, koos W.E.C. Lines voor de modules Factuurverwerking, Contracten en Verplichtingen. De implementatie vindt in fases plaats.

In één van deze fases gaat ProActive een integratie maken met het door de organisatie gebruikte ERP-pakket, Thinkwise. Deze voegen we dan ook toe aan onze integratie-met-financiële-pakketenlijst. De implementatie is gestart op het hoofdkantoor in Rotterdam. Binnen enkele maanden gaan ze live.

2016-12-16T10:20:46+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter