Meer processen automatiseren met ProActive

Youwe is een snelgroeiend Full Service internetbureau dat verschillende diensten aanbiedt, variërend van integrated e-commerce tot mobile apps. Met hun diensten willen ze “iedereen optimaal laten profiteren van wat internet te bieden heeft”. Zelf kunnen zij nu ook optimaal genieten van wat het internet te bieden heeft nu ze gebruikmaken van de webbased software van ProActive.

Youwe worstelde met het grote aantal facturen naarmate het bedrijf groeide. In AFAS konden zij het proces gedeeltelijk automatiseren, maar was één de directeur verantwoordelijk voor het fiatteren van alle facturen. Gaandeweg was het noodzakelijk om meerdere fiatteurs toe te kennen en ook het inkoopproces te automatiseren, waardoor zij op zoek gingen naar een uitbreiding van hun software.

Deze vonden ze in de ProActive modules: Factuurverwerking, Inkoop, Contractbeheer en Declareren. Eind juli gingen zij na de training direct aan de slag met de module Factuurverwerking. Een week erna volgde de training Contractbeheer waarna ze ook besloten meteen live te gaan. Op de agenda staat voor augustus nog de module Inkoop, waarmee ze het Purchase-to-Pay proces bijna rond hebben.

2016-12-16T10:12:08+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter