ZINN kiest voor purchase to pay oplossing ProActive

ZINN is een organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen met locaties in Groningen, Haren en in Hoogezand. Na een intensieve selectieprocedure om het purchase to pay proces te optimaliseren, heeft ZINN gekozen voor ProActive.

“We waren op zoek naar een oplossing om het totaalproces van inkoop tot betaling zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij zijn ervan overtuigd deze efficiencyslag met ProActive te maken. Het programma is compact, duidelijk en erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast werd het persoonlijk contact direct als prettig ervaren. Dit in combinatie met de prijs, was doorslaggevend in de keuze voor ProActive”, vertelt Alexandra Oud – Medewerker kwaliteit en beleid.

De medewerkers van ZINN zijn erg enthousiast over het verloop van het traject: “Het contact met ProActive hebben wij tot nu toe als uitermate plezierig ervaren. We worden goed bij de hand genomen; in het implementatieplan is duidelijk opgesteld wat wij van ProActive kunnen verwachten en wat er van ons wordt verwacht. Bovendien wordt er altijd snel gereageerd op vragen en wordt goed meegedacht. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het project goed zal verlopen. Wij zijn dankzij ProActive voortvarend aan de slag gegaan!”, aldus Alexandra Oud.

2016-12-15T16:06:10+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter